Ons hondenhotel

– Ons hondenhotel bestaat uit 44 ruime individuele binnenkennels met buitenloop.

– Onze gasten beschikken over een eet- en drinkbak, een verhoogde slaapplaats, veel natuurlijk lichtinval en muziek tijdens de dag. De honden zullen tijdens de dag de mogelijkheid krijgen om individueel op 1 van onze 8 speelweiden wat te gaan snuffelen. Enkel honden van eenzelfde gezin kunnen samen gehuisvest worden. Tijdens de winter worden onze kennels verwarmd.

– Onze gasten worden 2x daags gevoerd. Wij beschikken enkel over kwaliteitsdroogvoer: Hill’s, Royal Canin en Eukanuba en dit voor alle leeftijden. U kunt indien u dit wenst ook het vertrouwde eten van uw hond meebrengen. Wij vragen u om een deken of mand van thuis mee te brengen, daar is uw hond mee vertrouwd. Speelgoed kan ook maar geen pluchen dieren/speelgoed, dit om hygiënische redenen. Indien mogelijk graag de leibanden naamtekenen.

“Wij kunnen geen dieren aanvaarden die het Europees vaccinatiebewijs niet mee hebben bij inschrijving. De hond moet dan ook correct gevaccineerd worden: jaarlijkse gezondheidsvaccinatie en de aparte vaccinatie tegen de KENNELHOEST. Deze vaccinaties moeten tenminste 14 dagen op voorhand gegeven zijn.”

 

Wij vragen u ook om uw hond 2x per jaar te ontwormen, en te beschermen tegen de vlooien.