Paardenhotel

– Ons paardenhotel bestaat uit 10 ruime boxen. De paarden worden volledig door ons verzorgd, daarbij krijgen de dieren tweemaal daags voordroogkuil en krachtvoer ( cavalor). Eenmaal per week worden de boxen volledig uitgemest , dagelijks wordt er bij gestrooid. Elke box is voorzien van een drinkbak.

– Wij zijn gespecialiseerd in de opvang van paarden op rust, paarden die niet meer mogen of kunnen “werken”, paarden die extra verzorging nodig hebben.

– Indien het weer het toelaat worden de paarden zoveel mogelijk op de weide gezet. We beschikken over ruime weides, waardoor de dieren in de zomer eventueel volledig buiten kunnen worden gezet.

– Ook kortverblijf voor de paarden is mogelijk. Wij zorgen voor uw paarden wanneer u op reis bent of wanneer u er tijdelijk niet voor kan zorgen. De paarden kunnen op stal en/of op de weide worden gezet. De paarden krijgen de volledige verdere verzorging naar uw wensen.

– De paarden moeten in orde zijn met hun identificatie (passpoort/Equipas), jaarlijks gevaccineerd worden tegen griep/tetanos en regelmatig ontwormd worden.