Kattenhotel

– Ons kattenhotel bestaat uit 20 ruime individuele kennels.

– Onze gasten beschikken over een eet- drinkbak, kattenbak, krabpaal, speelgoed, verhoogde slaapplaats, veel natuurlijk lichtinval en muziek tijdens de dag. Enkel poezen van eenzelfde gezin kunnen samen verblijven.

– Tijdens de winter zijn onze kennels verwarmd. De poezen kunnen genieten van droge voeding van Hill’s, Royal Canin en Whiskas. U kunt indien u dit wenst ook het vertrouwde eten van uw kat meebrengen.

– Wij vragen u om een deken of mand van thuis mee te brengen, daar is uw kat mee vertrouwd. Daarbij is de geur van thuis ook aanwezig wat de kat enkel maar ten goede komt. Speelgoed kan ook meegebracht worden.

– Doch is er in de maanden juli/augustus ook een mogelijkheid om de poes in ons groot gezamenlijk verblijf met groot buitenverblijf te laten vertoeven. Hier kunnen enkel sociale poezen verblijven.

 

– Wij kunnen geen dieren aanvaarden die het Europees vaccinatiebewijs niet meehebben bij inschrijving. De kat moet dan ook correct gevaccineerd worden: jaarlijkse vaccinatie tegen de kattenziekte en kattenniesziekte. Deze vaccinaties moeten tenminste 14 dagen op voorhand gegeven zijn.
– Wij vragen u ook om uw kat 2x per jaar te ontwormen, en te beschermen tegen de vlooien. 
– Intacte katers aanvaarden wij tot de leeftijd van 6 maanden.