Home Contact

- De Hoeve start in samenwerking met Sniff een hondenspeeltuin om de gasten die in het pension verblijven extra te verwennen, een uniek concept in belgië.

De ruime speeltuin bevindt zich op het domein van De Hoeve en is goed omheind zodat we los en op een veilige manier met de honden kunnen werken.

Bij Sniff & Play werken we individueel zodat de hond de nodige qualitytime krijgt die hij verdient.

 

Onder het motto alles mag en niets moet kunnen de honden naar hartelust spelen. Graven in de zandbak, afkoelen in het zwembadje, wat lekkers verdienen op het plankenparcours, leuke hersenspelletjes, en nog zoveel meer fun zonder enige vorm van dwang. Naast plezier brengen we de hond zowel fysiek als mentaal terug in balans doorheen de verschillende oefeningen en uitdagingen. Dit alles onder toezicht van een ervaren gedragsbegeleider.

Het plezier van de hond staat centraal. Sniff & Play is geschikt voor alle rassen en alle leeftijden. Honden van hetzelfde gezin kunnen samen deelnemen. U kunt kiezen tussen sessies van een half uur voor 10 euro per hond of een uur voor 18 euro per hond. Indien er meerdere honden van hetzelfde gezin samen kunnen deelnemen kan de tweede hond deelnemen aan de helft van de prijs.

 

Voor meer info of vragen kunt u ons contacteren via de gegevens op de site.

Vraag zeker naar deze extra dienst bij u volgend pensionbezoek.

Prijzen:

Sessie van een halfuur: € 15.00

Sessie van een uur: € 25.00

Tweede hond van hetzelfde gezin aan halve prijs

 

Met vriendelijke groeten,

Naomi Vanhooren, SNIFF