Home Contact

- Ons kattenhotel bestaat uit 20 ruime individuele kennels.

- Onze gasten beschikken over een eet- drinkbak, kattenbak, krabpaal, speelgoed, verhoogde slaapplaats, veel natuurlijk lichtinval en muziek tijdens de dag. Enkel poezen van eenzelfde gezin kunnen samen vertoeven.

- tijdens de maanden juli-augustus-september is er de mogelijkheid om uw poes in ons gemeenschappelijk verblijf met groot buitenverblijf te laten vertoeven.

- Tijdens de winter zijn onze kennels verwarmd. De poezen kunnen genieten van droge voeding van Hill's, Royal Canin en Whiskas. U kunt indien u dit wenst ook het vertrouwde eten van uw kat meebrengen.

- Wij vragen u om een deken of mand van thuis mee te brengen, daar is uw kat mee vertrouwd. Daarbij is de geur van thuis ook aanwezig wat de kat enkel maar ten goede komt. Speelgoed kan ook meegebracht worden.

 

- Wij kunnen geen dieren aanvaarden die het Europees vaccinatiebewijs niet meehebben bij inschrijving. De kat moet dan ook correct gevaccineerd worden: jaarlijkse vaccinatie tegen de kattenziekte en kattenniesziekte. Deze vaccinaties moeten tenminste 14 dagen op voorhand gegeven zijn.

 

- Wij vragen u ook om uw kat 2x per jaar te ontwormen, en te beschermen tegen de vlooien. Intacte katers aanvaarden wij tot de leeftijd van 6 maanden.

 

Prijzen:


€ 11,00 / dag : voor een poes.

€ 1,00 / dag : Korting per poes van hetzelfde gezin.


De voeding is in de prijs inbegrepen : Hill's, Royal Canin en Whiskas